Saturday, October 13, 2012

aktiviti hari ini..

malam tadi dapat slot vedio ini, awal pagi terus buat.Berjaya.Nak ambik gambar, tapi kemera suhaila angkat dulu, mereka ada aktiviti melawat ke zoo lokwai, kota kinabalu.  Dapatlah rasa butter buatan sendiri, sedap sapu roti bakar..jom cuba sendiri.Esok pagi nak buat lagi.

Homemade Butter in just 3 minutes- English

10 comments:

ummuaidan said...

salam kak,
mmg senang cara dia nie, api kalau nak buat sendiri kat sini nak beli heavy cream ataupun cream2 yg lain mahallah sikit daripada beli butter yg siap..ko tak sure dah buat..

err..dulu pernah cuba buat susu pekat manis...hehe

smRose said...

wow! menarik la, nk cuba jugak, TQ fr sharing

Cerpen Persahabatan Sejati said...

salam kenal akak :D

Kata Kata Patah Hati Bikin Galau said...

Wow sepertinya asik neh,, membuat kue.. jangan lupa kunjungan kat ni ya kak.

Contoh Proposal Kegiatan Terlengkap said...

Hmm.. sangat pandai memasak akak ni lah..

Puteri Purnama said...

waalaikumsalam dik.
buat aktiviti ni utk.penambahan ilmu pengetahuan je..kalau beli siap jimat masa, harga pun boleh terjangkau.

Puteri Purnama said...

smros,
sangat menarik aktiviti ni..saya guna susu segar.

Puteri Purnama said...

salam kenal juga utk.cerpen.Terimakasih sudi melawat.

Puteri Purnama said...

Terimakasih sudi melawat untuk si patah hati dan
Contoh Proposal.Terimakasih melawat dalam lingkaranini.

suka suka said...

Salam..dah jadi ke butter nya..mengujakan sungguh